Win kaartjes voor Mayan in Arnhem!

Epica, Delain, Nightwish, Skullsuit, Stream of Passion, After Forever, Orphanage, Celestial Season, ReVamp, Firewind en Symmetry en dan vergeten we er nog wel een paar. Het zijn de bands waar leden van supergroep Mayan in spelen of speelden. De fijne melodische deathmetalband doet 25 mei het prachtige Luxor Live in Arnhem aan, met Visions of Atlantis als voorprogramma. Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje Hollandsche metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Mayan – Arnhem’. Deelname sluit 22 mei om 12:00 uur.

Link:

Luxor Live

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).