Win kaartjes voor In the Grip of Winter Fest in Rotterdam!

Baroeg doet het gewoon: een festival neerzetten met alleen maar geweldige bands. 23 februari is het In the Grip of Winter Fest en op het podium staan: Archgoat, Entrails, Pentacle, Bütcher, Ceremony en Doodswens. Loopt het water je al in de mond? Mooi, want Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk festival? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Winter’. Deelname sluit 19 februari om 12:00 uur.

Link:

Baroeg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).