Win kaartjes voor Harnbarg Metalfest (o.a. Graceless) in Hoogenweg!

De eerste editie van Harnbarg Metalfest wordt gelijk een hele lekkere! 22 juni trekken de betere death/doombands naar Hoogenweg, gemeente Hardenberg, om keihard kont te schoppen. Het machtige Graceless is headliner, maar de rest van het programma mag er ook zijn, met onder meer Supreme Carnage en Dead End. En Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een fijn festivalletje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Harnbarg’. Deelname sluit 17 juni om 12:00 uur.

Links:

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).