Win kaartjes voor Gutalax in Aalst!

De Gorecrusher-tour maakt Europa weer onveilig met allesverpletterende… gore! Gutalax, Spasm, Guineapig en Brutal Sphincter. En dat allemaal op één avond: 22 oktober in Zaal Cinema in Aalst. Oost-Vlaanderen zal nooit meer hetzelfde zijn. En Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje meesterlijke gore? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Gutalax’. Deelname sluit 15 oktober om 12:00 uur.

Link:

Zaal Cinema

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).