Win kaartjes voor Green Lizard ft. Rudeboy in Apeldoorn!

Met hun Tribute to the 90’s doen Green Lizard en Silver Surfing Rudeboy 23 juni Gigant in Apeldoorn aan om herkenbare krakers uit de jaren ’90 te laten horen! Verwacht werk van Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Alice In Chains en natuurlijk… Urban Dance Squad! The nineties are back en Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een trip down memory lane? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Lizard’. Deelname sluit 18 juni om 12:00 uur.

Link:

Gigant

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).