Win kaartjes voor Godsmack in Tilburg!

Godsmack gooit al jaren hoge ogen met Amerikaanse spierballenmetal, maar is nog nauwelijks in Nederland geweest. We komen niet verder dan concerten in 2003 en 2015, maar nu is er een heerlijke headlineshow in 013 in Tilburg. 19 juni is het zover, met no-nonsense hardrockband Call the Riot in het voorprogramma. Gek! Ken! Huis! En Zware Metalen geeft er kaarten voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje rocken en spierballen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Godsmack’. Deelname sluit 16 juni om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).