Win kaartjes voor Elvenking in Hengelo!

In de Metropoolzaal Het Paradijs in Hengelo staat een lekker avondje powermetal met folkinvloeden op het programma. Elvenking strijkt 25 april neer en neemt Frozen Crown mee. Met Desert in het voorprogramma wordt dit een uitstekende lentetijdsbesteding. En Zware Metalen geeft er kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje krachtfolk? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Elvenking’. Deelname sluit 23 april om 12:00 uur.

Link:

Metropool

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).