Win kaartjes voor Conjurer in Luik!

Dat wordt een heerlijk loodzwaar avondje in Luik, op 23 oktober. In La Zone in Luik komen drie bands langs die hun hand niet omdraaien voor metal, hardcore, sludge, postrock en wat er zoal nog meer lekker is. Conjurer, Earth Moves en Armed for Apocalypse! Zware Metalen geeft zomaar kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een muzikale topavond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Luik’. Deelname sluit 16 oktober om 12:00 uur.

Link:

La Zone

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).