Win kaartjes voor Annihilator in Alkmaar!

De heavy thrashers van Annihilator weten van geen ophouden. Sinds de tijdloze debuutplaat Alice in Hell, trekken de Canadezen de wereld over en 23 oktober staan ze in Podium Victorie in Alkmaar, samen met Archer Nation. Dat wordt een avond voor de echte liefhebber, waar Zware Metalen graag kaartjes voor weggeeft.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje degelijke metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Annihilator’. Deelname sluit 13 oktober om 12:00 uur.

Link:

Victorie

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).