Win een cd van Zwart – Heem!

Zware Metalen had de exclusieve première van Heem, het debuut van het nieuwe Nederlandse undergrondmonster Zwart. Zwartgeblakerde doom, voorzien van een melancholisch laagje, maar vooral een fraai staaltje dark art. Heerlijk! Van label Void Wanderer Productions mogen we zomaar een paar exemplaren van de cd weggeven!Wil jij kans maken op een cd? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Zwart’. Deelname sluit 19 mei om 12:00 uur.

 

Link:

Void Wanderer Productions

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).