Win een cd van Myronath!

Onze vrienden  van Non Serviam Records hebben weer een lekkere release op stapel staan: de debuutplaat van de Zweedse blackmetalmachine Myronath: Into the Qliphoth! Met Lars Broddesson (ex-Marduk) een schijf ‘die blijft boeien met een helder geluid en beklijvende melodieën’. Een exemplaar winnen? Dat kan! We geven er een aantal weg!

Wil jij kans maken op een exemplaar? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Myronath’. Deelname sluit 18 oktober om 12:00 uur.

Link:

Non Serviam Records

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).