Vier keer death metal in Enschede

Zaterdag 1 oktober is het death metal wat de klok slaat in Metropool, Enschede. Het machtige Hypocrisy komt langs om te laten horen dat de laatste plaat Worship geen toevalstreffer was. Wie er aansluit? Het bombastische Septicflesh uit Griekenland. En verder de hongerige wolven van The Agonist en Horizon Ingnited. Waanzin! Zware Metalen geeft kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een waanzinnig avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Hypocrisy’. Deelname sluit 26 september om 12:00 uur.

Link:

Metropool

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).