Twee NWOBHM-legendes in Tilburg

Maandag 3 oktober is New Wave of British Heavy Metal-avond in Tilburg. 013 ontvangt levende legende Saxon, de band van de onverwoestbare Biff Byford met een geschiedenis die teruggaat tot 1970. Het voorprogramma is het legendarische Diamond Head, dat met drie platen in de laatste zes jaar vol op oorlogspad is. Zware Metalen geeft kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een ras-avondje NWOBHM? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Saxon’. Deelname sluit 20 september om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).