Stoner in Baroeg met Nightstalker en Baardvader

Liefhebbers opgelet: Riffsniffer heeft weer eens een avondje geprogrammeerd in Baroeg. En dat betekent… stoner! Vanuit Griekenland zakt het ervaren Nightstalker af. Iets dichter bij huis komt Baardvader over uit Den Haag: een band die in het jonge bestaan toch al twee albums heeft uitgebracht. Dat wordt genieten! Zware Metalen geeft er kaarten voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje stoner? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Nightstalker’. Deelname sluit 23 maart om 12:00 uur.

Link:

Baroeg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).