Skatepunklegende in Tilburg!

Lagwagon, de godfathers van de skatepunk en de eerste band ooit op bij Fat Wreck Records, komt 16 augustus in 013 in Tilburg laten horen hoe je succesvol kunt zijn zonder te verzuipen in mainstream succes. En dan sluiten Shoreline en March ook nog eens aan! Wat een weelde! Zware Metalen geeft zomaar kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een punky avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Lagwagon’. Deelname sluit 11 augustus om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).