Prijsvragen bij Zware Metalen, week 4

Prijzen, prijzen, prijzen! Elke week zijn er weer volop prijsvragen te vinden bij je vrienden van Zware Metalen. We geven cd’s, patches, tapes, t-shirts maar vooral concertkaartjes weg. Op deze pagina een overzicht van de prijsvragen die deze week actief zijn of komen.

Week 4

Death metal meets metalcore: we hebben nog kaarten voor For I Am King in Melkweg en voor de mensen die het graag smeriger zoeken is er Wormrot in Baroeg. Liefhebbers van indoorfestivals worden niet vergeten! Als eerste is er March Into Walhalla in Gigant met onder meer Finsterforst en Slechtvalk. Verder naar het noorden gaat Drachten tenonder tijdens Drachten Deathfest in Iduna. Hel en verdoemenis wordt er gebracht door onder meer Cancer, Pestilence en Master!

En dan zijn er nog kaartjes voor twee uitersten: Harakiri For The Sky in Gebr. De Nobel en hardcore onder aanvoering van Slapshot in Iduna.

Hou Zware Metalen de komende tijd in de gaten voor nieuwe prijsvragen van onder meer Napalm Death in Dynamo en Smyrna Deathfest in Metropool met onder meer Sinister. En we hebben ook nog platen om weg te geven!