Prijsvragen bij Zware Metalen, week 39

Prijzen, prijzen, prijzen! Elke week zijn er weer volop prijsvragen te vinden bij je vrienden van Zware Metalen. We geven cd’s, patches, tapes, t-shirts maar vooral concertkaartjes weg. Op deze pagina een overzicht van de prijsvragen die deze week actief zijn of komen.

Week 39

De prijsvragen van Hypocrisy in Enschede, Visions of Atlantis en het legenarische Saxon mét Diamond Head in Tilburg lopen bijna af, dus doe nog snel mee. Dat geldt ook voor het unieke concert van Samael in Hasselt. Maiden United komt naar Metropool in Hengelo, met een akoestische tribute aan de grootmeesters van Iron Maiden en voor de deathmetalliefhebber hebben we cd’s van Graceless om weg te geven. Blackmetalliefhebbers spitsen de oren voor kaartjes voor Asagraum in Oss én duotickets voor undergroundfestival Veneration of the Dead in de Rotterdamse Baroeg, met onder meer Sauron, Sammath, Tulus, Archgoat, Countess en Asgrauw.

Hou Zware Metalen deze week in de gaten voor nieuwe prijsvragen van onder meer hardcore/punkband Integrity in Baroeg, de heren van Wolves in the Throne Room in Drachten en MEZZ Metalfest in Breda.