March Into Walhalla: festival met Finsterforst in Apeldoorn

Op naar walhalla! Op 3 februari is er de beste folk-, black- en pagan metal van Nederlandse bodem en uit het buitenland tijdens March Into Walhalla in Gigant, Apeldoorn! De headliner komt rechtstreeks uit het Zwarte Woud: Finsterforst, maar ook de rest van de line-up mag er zijn: Slechtvalk, Morgarten, Vanaheim en :Nodfyr:. Is dat lekker! Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een fijn festival? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Walhalla’. Deelname sluit 30 januari om 12:00 uur.

Link:

Gigant

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).