Levende deathmetallegende in Haarlem!

Je hebt legendes en legendes, maar het Amerikaanse Suffocation is er zeker één! De pionier van de technische death metal maakt eindelijk weer eens de oversteek en strijkt 15 augustus neer in de Haarlemse Patronaat. Met verder Rivers of Nihil, Humanity’s Last Breath en Frontierer op het programma, is succes gegarandeerd. Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje vol machtige death? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Suffocation’. Deelname sluit 8 augustus om 12:00 uur.

Link:

Patronaat

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).