Legendarisch Samael staat stil bij legendarisch album

Het Zwitserse Samael trekt er voor een korte tour op uit om stil te staan bij het vijfentwintigjarig jubileum van Passage: het album dat nog steeds wordt gezien als een mijlpaal in de industrial blackmetal. De plaat wordt 24 september (Willemeen, Arnhem), 25 september (Effenaar, Eindhoven) en 4 oktober (Muziekodroom, Hasselt) van begin tot eind gespeeld en aangevuld met oud en nieuw materiaal. Diabolical opent de avonden. Zware Metalen geeft per concert 1 kaartje weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een memorabel avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Samael’. Geef aan voor welke datum je kans wilt maken op een ticket. Deelname sluit 21 september om 12:00 uur voor de concerten in Arnhem en Eindhoven en 27 september om 12:00 uur voor het concert in Hasselt.

Links:

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).