In Flames + At the Gates in 013, Tilburg

Een affiche om van te watertanden: In Flames en At the Gates trekken er samen op uit en doen 6 december 013 in Tilburg aan. En om het feest helemaal compleet te maken schuiven ook Imminence en Orbit Culture aan. Eén groot Zweeds gekkenhuis waar Zware Metalen graag kaartjes voor weggeeft!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje metal? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Flames’. Deelname sluit 30 november om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).