Harakiri For The Sky: blackmetal/postrock in Leiden

Harakiri for the Sky is weer op pad om een unieke mix van melancholie, agressie, waanzin en betekenis verpakt in manic/mellow nummers die een overbrugging maken tussen black metal en atmospheric postrock te laten horen. 4 februari staat het gezelschap in Gebr. De Nobel in Leiden met twee ijzersterke bands uit het zwarte genre in het gezelschap: Schammasch en Groza. Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een kil avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Harakiri’. Deelname sluit 30 januari om 12:00 uur.

Link:

Gebr. De Nobel

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).