Grindcore in Rotterdam met Wormrot

Het wordt vies in Rotterdam. Het wordt smerig in Rotterdam. Het wordt heerlijk in Rotterdam. 3 februari doet grindcoregezelschap Wormrot uit Singapore Baroeg aan en ze krijgen gezelschap van Slapende Honden (hardcore noise grinding sludge punk metal death core from Utreg and Amsterdoom!) en ZALM (Eenmans grindpunk/electrogrind orkest met soms een rauwer randje dan dat jij denkt)! Heerlijk! Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een goor avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Wormrot’. Deelname sluit 28 januari om 12:00 uur.

Link:

Baroeg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).