Een tribute aan gitaargrootheid Jimi Hendrix

Gitaargrootheid Jimi Hendrix zou dit jaar 80 zijn geworden, maar helaas is hij al sinds 1970 niet meer onder ons. Hendrix’ muziek leeft echter voort en dat zal de Hendrix Tribute Band 1 december bewijzen op het podium van Patronaat in Haarlem. Samen met een selectie aan topmuzikanten wordt het muzikale leven van Jimi Hendrix belicht en jij kunt erbij zijn want Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje gitaargeweld? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Hendrix’. Deelname sluit 28 november om 12:00 uur.

Link:

Patronaat

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).