Dood en verderf: kaartjes voor Drachten Deathfest

Klaar voor een potje dood en verderf? Klaar voor Drachten Deathfest? 4 februari is het een dag vol extreem gitaargeweld, technische drums en gorgelende vocalen in Iduna! Er is een meeedogenloze line-up samengesteld, die bestaat uit Cancer, Pestilence, Master, Wormrot, Kanonenfieber, Teethgrinder, Deadspeak en Grima. Waanzin in een zaal in Friesland! Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een waanzinnig festival? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Drachten’. Deelname sluit 30 januari om 12:00 uur.

Link:

Iduna

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).