Death metal meets metalcore: For I Am King in Amsterdam

Feest! For I Am King bestaat dit jaar 10 jaar en dat viert de band in stijl: met een kersvers album én… concerten. Waaronder 3 februari in de Amsterdamse Melkweg. Moderne, complexe en furieuze maar altijd pakkende metal met hypnotiserende melodieën, gedreven door de unieke zang van frontvrouw Alma Alizadeh. Een topshow gegarandeerd! Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een woest avondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘King’. Deelname sluit 28 januari om 12:00 uur.

Link:

Melkweg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).