Avondje symfonische metal in Tilburg

Ooglapjes voor en piratenhoed op: Visons of Atlantis komt naar 013! 1 oktober staat het nautische metalgezelschap in Tilburg. Op de boot varen ook het verloren gewaande Xandria mee én in het ruim heeft Ye Banished Privateers zich verstopt! Zware Metalen geeft kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een piratenavondje? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Visions’. Deelname sluit 24 september om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).