Alle metalheads verzamelen: Sabbath, Maiden en Priest in Leiden

Metalheads opgelet: maak je klaar voor een heerlijk avondje in Gebr. De Nobel vol klassiekers van Black Sabbath, Iron Maiden en Judas Priest door de betere coverbands: Iron Laiden (met Eddie!), Metal Gods – Delivering the Goods (dat zo precies mogelijk de nummers van Priest speelt) en Tributör (dat Sabbath-nummers van Ozzy en Dio speelt)! En dan zijn er 31 maart ook nog eens de DJ’s van The Rebel Yell! Zware Metalen geeft kaarten weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje klassiekers? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Metalheads’. Deelname sluit 24 maart om 12:00 uur.

Link:

Gebr. De Nobel

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).