Albumreleaseshow Legion of the Damned in Venlo

9 juni is het zover. De releaseshow van het nieuwe album van Legion of the Damned: The Poison Chalice. We spraken er zanger Maurice Swinkels en gitarist Fabian Verweij al uitgebreid over en nu is het tijd om te luisteren hoe het allemaal klinkt. En waar kan dat beter dan in Grenswerk in Venlo? Met Defy the Curse en From the Crypt die ook aansluiten? Heerlijk toch? Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje top thrash/death? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Legion’. Deelname sluit 3 juni om 12:00 uur.

Link:

Grenswerk

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).