Tygers of Pan Tang naar Baroeg Open Air

De affiche van Baroeg Open Air 2020 is een naam rijker. Ook het Britse heavymetalgezelschap Tygers of Pan Tang staat op zaterdag 12 september op het podium in Rotterdam. Robb Weir en diens medemuzikanten vervoegen onder andere Napalm Death, Primordial, Atari Teenage Riot en Myrath.

 

[01-04-2020]

De line-up van Baroeg Open Air is eensklaps twee metalbands rijker. Zowel Primordial als Myrath bevestigen de komst naar het Rotterdamse festival. Dat Napalm Death op zaterdag 12 september de festiviteiten mag afsluiten, is al langer bekend.

 

[12-01-2020]

De headliner voor de aanstaande editie van Baroeg Open Air is bekend. Het Britse grindcore/deathmetalcombo Napalm Death sluit op zaterdag 12 september het hoofdpodium af. De teller voor het Rotterdamse festival staat zo op twee namen. De komst van industrialgroep Suicide Commando werd eerder reeds bevestigd. Afspraak in het Zuiderpark, nabij concertzaal Ahoy.

Kaarten voor Baroeg Open Air 2020 zijn nog steeds beschikbaar aan de eenheidsprijs van 9,99 EUR.

 

[01-11-2019]

Eerder op de dag maakten de organisatoren van Baroeg Open Air met VNV Nation een eerste naam voor 2020 bekend. Amper enkele uren later, keert het Rotterdamse festival noodgedwongen op de stappen terug:

 

[27-10-2019]

Aan de hand van een aftermovie blikken de organisatoren van Baroeg Open Air terug op de voorbije editie. Herbeleef hieronder het Rotterdamse festival:

 

[01-10-2019]

De voorverkoop van Baroeg Open Air 2020 ging zonet officieel van start. Early birdtickets zijn vanaf nu voorhanden aan de prijs van 6,66 EUR. Het betreft een gelimiteerde hoeveelheid toegangsbewijzen: op = op! Op de eerste namen voor het Rotterdamse festival is het voorlopig nog wachten.

 

[21-09-2019]

Nu de 2019-editie van Baroeg Open Air is afgelopen, kunnen we beginnen uitkijken naar volgend jaar. Het Rotterdamse festival vindt dan op zaterdag 12 september voor de intussen reeds dertiende keer plaats. Het Zuiderpark, gelegen nabij Ahoy, doet opnieuw dienst als decor.

De organisatoren van Baroeg Open Air deelden onderstaand bericht via de sociale media:

 

Links: