Soulcrusher III vult de maag en lest de dorst

Tegenwoordig heeft ieder zichzelf respecterend festival ook een line-up voor het eten en drinken nodig, en Soulcrusher III blijft niet achter. Tijdens het festival is de volgende gastronomische ervaring beschikbaar.

Bieren:

Broodjes:

Curry’s:

Overigens is er een kleine tijdschemawijziging te vermelden: op verzoek van de band zelf speelt Dragged Into Sunlight als laatste in de intiemere, paarse zaal. Heads. sluit daarom af op het rode podium.

[18-09-2018]

Over een krappe drie weken staat het Soulcrusher Festival weer voor de deur. Nu is het tijdschema gepubliceerd. Er valt weinig te puzzelen, aangezien geen enkele set overlapt. Binnenkort interviewt Zware Metalen de organisatie over de totstandkoming van deze editie, dus houd onze website in de gaten!

[20-07-2018]

De line-up van de derde editie van het Soulcrusher Festival in Nijmegen is compleet: Dragged Into Sunlight, Ultha, Part Chimp, Heads. en Frayle zijn de hekkensluiters. Een zeer deftig affiche, als je zo de nieuwste versie van de poster bekijkt:

[12-06-2018]

We zijn net bijgekomen van de allereerste aankondiging voor Soulcrusher III, maar de tweede is mogelijk nog beter! Deafheaven, Whores. en Inter Arma zullen ook in Nijmegen komen spelen.

[25-05-2018]

Doornroosje is er weer klaar voor om een memorabele en duistere editie van het Soulcrusher festival neer te zetten. Vorig jaar werd er gesmuld van zowel internationaal bekende acts als Mayhem en Ufomammut en het beste uit de lokale scene met bands als Emptiness en Dodecahedron. Nu belooft het voor de volgende editie net zo’n feest teworden, want de volgende bands zijn alvast aan de line-up toegevoegd:

  • YOB
  • Wiegedood
  • Hemelbestormer
  • Slomatics
  • Phantom Winter

Het festival vindt zoals gewoonlijk plaats in Doornroosje te Nijmegen op 6 oktober. Meer namen volgen uiteraard later, maar voor nu kunnen kaartjes gekocht worden voor 40.00 euro. De poster ziet er als volgt uit:

Links: