UPDATE: Pestilence zoekt bassist

Hij is er! De nieuwe (zes) snaarbespeler van Pestilence luistert naar de naam Edward Negrea, komt uit Roemenië en heeft enige bekendheid vanuit Necrovile. Daar speelt hij samen met Calin Paraschiv, gitarist van… Pestilence.

Negrea kan gelijk aansluiten bij de serie optredens die Pestilence volgend jaar onderneemt om stil te staan bij het dertigjarig jubileum van klassieker Consuming Impulse.

[19-09-2018]:

Nederlands deathmetalinstituut Pestilence zoekt een nieuwe bassist. Tilen Hudrap kan het tourschema van de band niet langer combineren met dan van zijn andere projecten en houdt er aan het einde van 2018 mee op. De geplande concerten van de band worden gewoon nog afgemaakt.

Geïnteresseerden die de bas van Hudrap over willen nemen, kunnen een bericht sturen naar de Facebookpagina van Pestilence met een biografie en een video waarin ze hun apparaat bespelen. Vanwege reiskosten komen alleen Europeanen in aanmerking voor de positie. Je moet de bas met je vingers bespelen, niet met een plectrum en drugs- en alcoholmisbruik is uit den boze.

Interesse doorgeven kan tot en met vrijdag 21 september.

Link:

Pestilence Facebook