Paaspop 2020: Nederlandse metal en tributebands

Er zijn weer een handvol nieuwe acts aangekondigd voor Paaspop 2020. Naast de tributebands AC in DC, Up The Irons en The Art Of Pantera herkennen we de namen Delain en Spoil Engine. Ook de dagindeling is bekend:

[17-12-2019]

De organisatie van Paaspop heeft onlangs 27 nieuwe namen toegevoegd aan de poster van Paaspop 2020, maar het heeft ons even geduurd voordat we door hadden welke zwaardere bands er precies aan de line-up zijn toegevoegd. Daar zijn we nu over uit: Skindred, Ten Times A Million en iPendejo!.

[20-11-2019]

Vorig jaar ging onze fotograaf Koen op zoek naar de zware kant van Paaspop en wist zijn weekend naar tevredenheid te vullen met harde muziek. Bij de eerste aankondiging voor Paaspop 2020 is het zoals altijd even zoeken naar de voor ons relevante artiesten, maar ze zijn er zeker wel. Niet André Hazes, Anouk, Krezip of Sean Paul zijn de blikvangers, maar Parkway Drive, Hatebreed en Lamb Of God. Als we de kleine namen van de festivalposter bestuderen, herkennen we ook de experimentele breakcore van Igorrr, de Poolse folkpunk van Hanba! en de explosieve metalcore van Our Hollow Our Home. Kaarten voor het Schijndelse festival – dat in 2020 van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april plaatsvindt  – gaan op zaterdag 23 november in de verkoop. Echter, je kan je kaartje eerder bemachtigen op vrijdag 22 november tijdens de Paaspop 2020 LaunchParty in het centrum van Schijndel. Voor de vroege vogels kosten weekendkaarten met camping €149 en zonder camping €129.

 

Links: