Metal Front Coevorden programmeert door

De agenda van Metal Front Coevorden wordt langzaam gevuld. Alle concerten op een rijtje:

Gestimuleerd door hun samenwerking in Ostrogoth worden Dario Frodo, Stripe en Tom Tee overspoeld met inspiratie voor nieuw materiaal. Veel daarvan buiten de grenzen van wat bij hun huidige project zou passen… Thorium is geboren! Geïnspireerd door en gebruik makend van bijna alle elementen en genres van metal uit de afgelopen vier decennia. Razorblade Messiah is een vierkoppige old school metal band uit Rotterdam, opgericht in september 2015. De band wordt vooral beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren ʼ80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal.

Twee weken later al melden zich twee zeer heavy bands: ‘super massive mothersludge’ gezelschap Komatsu en als supportact de dronedoompostmetal band Farer.

Later in het jaar komen vooral thrashliefhebbers aan hun trekken met op één avond Cthulu, Hallowed Fire en Degenerate onder de noemer The Trashing Dutchman Tour. Cthulu zal het debuutalbum Cremator of the Sky spelen, dat op het punt van verschijnen staat.

26 juni 2022 is er het feestje dat in de rampjaren 2020 en 2021 niet door kon gaan. Metal Mayhem, met werkelijk voor ieder oortje wat wils: Entagled in Despair, Mouflon, Put Solnsta, ¡Pendejo! en headliner Asagraum.

 

Links: