Geen Wapenstilstand voor Party.San

Ook op Wapenstilstandsdag laten de organisatoren van Party.San Metal Open Air van zich horen. Het Britse Saor werd zonet aan de line-up van de metaldriedaagse toegevoegd.

“Saor will come to take you on an atmospheric journey through the realms and myths of long-forgotten paths and stories. Dark, melodic, fast, sometimes rough and never boring, the solo project of mastermind Andy Marshall stands for folkloristic-intelligent and dreamy soundscapes. It should be clear to everyone in advance that the set offered (Attention: guess !!) will probably consist of 4 – 5 songs, because the band is not necessarily known for radio-friendly song material. Open Fire!”

 

[06-11-2019]

De affiche van Party.San Metal Open Air is alweer een naam rijker. Deze keer is de eer weggelegd voor de Duitse deathmetalgroep Revel In Flesh. Afspraak volgende zomer in Thüringen.

 

[01-11-2019]

De nieuwste toevoeging aan de line-up van Party.San Metal Open Air 2020 luistert naar de naam Borknagar. De Noorse vikings stellen in Thüringen het recent verschenen album True North voor.

 

[22-10-2019]

Aan thrash metal geen gebrek op de aanstaande editie van Party.San Metal Open Air. In navolging van Onslaught, Infernäl Mäjesty en Space Chaser, bevestigt nu ook Razor de komst naar Thüringen. Dit geeft onderstaande tussenstand:

 

[15-10-2019]

De organisatoren van Party.San Metal Open Air voegden wederom een nieuwe naam aan de line-up toe. Deze keer is de eer weggelegd voor Sinners Bleed uit Duitsland. De deathmetalgroep is sinds enkele jaren opnieuw bijeen en viert dit met een zomers bezoek aan Thüringen.

 

[07-10-2019]

De line-up van Party.San Metal Open Air 2020 krijgt steeds meer vorm. Zowel het Britse thrashcombo Onslaught als de Oostenrijkers van Anomalie zegden de komst naar Thüringen toe.

 

[26-09-2019]

De line-up van Party.San Metal Open Air 2020 is een naam rijker. Met de bevestiging van de Duitse deathmetalgroep Fleshcrawl staat de teller voor de metaldriedaagse op negen groepen.

 

[18-09-2019]

De affiche van Party.San Metal Open Air 2020 onderging een update. Zowel het thrashcombo Space Chaser als het eveneens Duitse Obscurity werden aan de line-up toegevoegd. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

 

[06-09-2019]

De organisatoren van Party.San Metal Open Air voegden een nieuwe naam toe aan de line-up. Met Alcest wordt er volgende zomer in Thüringen een stevige dosis post-metal opgevoerd.

 

[01-09-2019]

Party.San Metal Open Air 2019 is nog maar net afgelopen en daar zijn de eerste namen voor de komende jaargang reeds.

De eerste bekendmakingen voor de Duitse metaldriedaagse zijn de volgende:

  • Dismember
  • Infernäl Mäjesty
  • Månegarm
  • Graceless
  • 1914

In 2020 gaat Party.San Metal Open Air door van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 augustus. De voorverkoop van het in Thüringen gevestigde festival ging eerder op de dag van start.

 

Links: