Exclusief optreden van Altar op Metalworksfest XL

Exact een week na de aankondiging van Oceans, maken de organisatoren van Metalworksfest wederom een nieuwe naam bekend. De derde bevestiging voor de XL-editie van het indoorfestival, is afkomstig uit de eigen contreien. Het Nederlandse Altar zakt op zaterdag 13 maart richting Kuurne af. De begin jaren negentig opgerichte groep, geeft in Kubox een exclusief optreden. Speciaal voor de Belgische fans, wordt het iconische album Youth Against Christ integraal opgevoerd.

Volgende week zaterdag, wordt de vierde naam voor Metalworksfest XL vrijgegeven. Afspraak omstreeks 16u00 op de Facebookpagina van het festival. Wie als eerste de groep raadt, wint een gratis toegangsbewijs voor het festival.

 

[23-05-2020]

De line-up voor Metalworksfest XL 2021 is een naam rijker. Het Duits-Oostenrijkse post-metalgezelschap Oceans, sinds kort onder contract bij platenfirma Nuclear Blast, vervoegt het eerder reeds bevestigde Schizophrenia. Volgende week zaterdag pakken de organisatoren wederom uit met een nieuwe aankondiging.

De aanstaande editie van Metalworksfest XL vindt plaats op zaterdag 13 maart te Kubox, Kuurne. Kaarten vooruitbestellen kan vanaf 19 juni.

 

[16-05-2020]

Komend voorjaar staat in Kubox een XL-editie van Metalworksfest gepland. Met Schizophrenia, een death-/thrashmetalcombo van Belgische makelij, is de eerste naam alvast bekend. De voorheen onder de naam Hämmerhead opererende groep, zakt op zaterdag 13 maart richting het West-Vlaamse Kuurne af. Meer bekendmakingen worden in de nabije toekomst verwacht.

Links: