Eindhoven Metal Meeting geeft line-up een update

Deze week heeft de organisatie van Eindhoven Metal Meeting weer een aantal namen toegevoegd aan de line-up. Met de bevestiging van Tsjuder, Alcest, M.O.D., Hour Of Penance, Spectral Voice, Asagraum, Darkfall en Lucifericon ziet het affiche er als volgt uit:

[12-03-2019]

We kunnen de vele aankondigingen voor Eindhoven Metal Meeting af en toe niet meer bijbenen, en dus geven we eens in de paar weken een update met de nieuwste bandbevestigingen. Paradise Lost zal één van de afsluiters van het festival zijn, maar ook het Nederlandse Graceless, Officium Triste en Rectal Smegma zijn van de partij. Verder zijn Candlemass, Nocturnal Breed, Malokarpatan en Bütcher aangekondigd. De volgende reeks bands waren daarvoor al verklapt:

[01-02-2019]

De afgelopen dagen heeft de organisatie van Eindhoven Metal Meeting 2019 iedere dag een nieuwe band bevestigd. Op deze manier is de blackdoom van The Ruins Of Beverast, de grindcore van Haemorrhage en de atmosferische black van The Committee bevestigd. Eerder werden Dying Fetus, Burning Witches, Acrostichon en Undead Prophecies gestrikt.

[15-12-2018]

Voordat in Eindhoven de tweede dag van de Metal Meeting losbarst, zijn de eerste namen van de editie van 2019 al bekend gemaakt:

Links: