Fortarock 2018: tijdschema

Daar zijn ze dan, de tijdschema’s voor Fortarock 2018:

[29-03-2018]

De zes laatste bands voor Fortarock 2018 zijn zojuist aangekondigd. Op vrijdag 1 juni spelen Suffocation en Betraying The Martyrs. Op zaterdag 2 juni spelen Dragonforce, Vuur, Týr en For I Am King. Tevens dient de aandacht gevestigd te worden op de volgende verplaatsingen: Mantar en Thy Art Is Murder spelen nu op de zaterdag, terwijl Kreator overgeheveld wordt naar de vrijdag. Aangezien deze wisselingen onfortuinlijk kunnen zijn voor de festivalgangers, biedt de organisatie kaartjeshouders de mogelijkheid om reeds gekochte tickets (tegen de reeds bestaande meerprijs of gedeeltelijke teruggave) om te zetten in een combi- danwel vrijdag- of zaterdag ticket.

De complete line-up ziet er nu als volgt uit:

[29-01-2018]

De organisatie moest ongetwijfeld even wachten tot de optredens van Arch Enemy en Watain voorbij waren in Poppodium 013 en heeft nu kunnen bevestigen dat Dool, Mantar, Watain en Arch Enemy op het metalfestival in Nijmegen zullen spelen. Het volledige affiche is als volgt:

[22-12-2017]

De zaterdag van Fortarock is aangesterkt met de bevestiging van drie bands: Opeth, Baroness en Death Alley. Bekijk hieronder de nieuwe poster.

[26-10-2017]

Na ruim een maand is er nu meer bekend over de bands die zullen spelen op Fortarock 2018. Niemand minder dan Kreator, Meshuggah, Avatar, Death Angel en Thy Art Is Murder zijn aan de line-up toegevoegd. Tevens is bekend geworden hoe duur de dagkaartjes zullen zijn. Early-bird kaarten voor vrijdag 1 juni kosten 42.50 euro (exclusief service kosten) en early-bird kaarten voor zaterdag 2 juni kosten later 52.50 euro (exclusief service kosten). Deze gaan vanaf morgen in de verkoop, daarna zullen ze respectievelijk 49 en 59 euro kosten (exclusief service kosten).

[13-09-2017]

Dit jaar is Fortarock wederom van de partij, en zojuist is bekendgemaakt dat Nightwish en Parkway Drive op het festival zullen spelen. Met symfonische power metal en metalcore wordt nu dus al een breed scala aan genres gedekt. Deze keer zal het festival opnieuw twee dagen bestrijken, aangezien Nightwish zal spelen op zaterdag 2 juni en Parkway Drive op vrijdag 1 juni.

Vanaf vrijdag 15 september om 10:00 uur zullen er early bird combi-tickets over de toonbank vliegen voor 79 euro (exclusief servicekosten). Later zullen combi-tickets een tientje duurder zijn. Informatie over dagtickets en een festivalcamping zullen later volgen.

Wat vinden jullie van deze eerste aankondiging? Wie zien jullie graag nog meer op Fortarock 2018?

Link:

Fortarock