Doc’s Metal Cruise blijft toch aan de wal

Niets leek de vaart van Doc’s Metal Cruise tegen te houden, maar Kapitein Corona heeft toch gewonnen. Door de regels rondom concerten bleek het niet mogelijk een varend feestje te houden en is de cruise geannuleerd. Kopers van een kaartje krijgen hun geld terug. De organisatie neemt daarvoor contact op, zelf een e-mail sturen kan ook.

[2-9-2021]:

Tijdens de zomerweken blijkt er de nodige nieuwe bemanningsleden te zijn geworven voor Doc’s Metal Cruise. We noteren: deathmetalcoverband Rotten Remains, deathmetalmachine Putrefied Corpse, thrashband PPTA en death/grindcoregezelschap Kaasschaaf. Als headliner is gestrikt: het machtige Sinister. Koop uw kaartjes!

[15-7-2021]:

Doc’s Metal Cruise vaart gewoon uit op 25 september, tenzij de zoveelste coronagolf of -variant weer roet in het eten gooit. De mannen van Ceremony zijn gebleven, Skaldgrim is er als tweede band bijgekomen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

[14–4-2021]:

De eerste muzikale verstekelingen hebben zich inmiddels gemeld bij de kapitein van Doc’s Metal Cruise: The Lucifer Principle, Disquiet en Ceremony.

[8-4-2021]:

Doc’s Metal Cruise was vorig jaar ook slachtoffer van u weet wel en dus vaarde het schip in september niet uit.  September dit jaar moet dat dan alsnog gaan gebeuren en wel de 25ste. Meer informatie volgt. Zware Metalen was in 2019 present en dichtte erop los.

Link: