Baroeg Open Air dropt tijdschema

Baroeg Open Air heeft het tijdschema voor de aankomende editie van het gratis toegankelijke festival op zaterdag 15 september uitgebracht. Naast het bekende hoofd- en electronika-podium tref je ook de Talent Stage aan en de Plee Sessies. Dat laatste is een nieuw minipodium, vlakbij de dixies. Tussen de bands van de Large Stage door vind je hier een verzameling van schijtlollige bands tot retevette rock. Alles lekker puur en simpel over een oefenruimte set-up. Een unicum voor de elfde editie van het festival, dat georganiseerd kon worden dankzij een succesvolle crowdfundingsactie van 15.000 euro.

[25-06-2018]

Zojuist is de line-up van het gratis festival Baroeg Open Air 2018 compleet gemaakt. Op het metalen front zijn alternatieve metalband 10 Years en de stoners Glowsun vastgelegd. Voor het elektronische gedeelte is de drum ‘n bass DJ Audio en †HE  D∑ÅD CVL†, met leden van Backfire! en Gewoon Fucking Raggen, geboekt.

[18-06-2018]

Het gratis festival Baroeg Open Air heeft weer een aantal namen bekendgemaakt. Op 15 september meldt God Dethroned zich in het Zuiderpark in Rotterdam. Headliner is de stokoude rock-n-rollband Rose Tattoo.

Verder aangekondigd: Die Nakse Bananen, Abdomen, HELM OP en Despicable Heroes. Het doorgaan van Baroeg Open Air dit jaar was erg onzeker. Er moest zelfs een crowdfundingsactie aan te pas komen.

Links: