Spankraght in The Rocking Bull

Drukke tijden voor de Belgische metalfans. Drie à vier concerten per week zijn geen uitzondering meer. De volgende die aan de beurt is: het Antwerpse Spankraght. De anonieme electro metalband maakt heel wat los in de industriële scene en laat zich ook steeds meer horen en zien op verschillende podia. Nu is The Rocking Bull aan de beurt.

Tijdens dit gratis optreden laat Spankraghtzijn uiterst strakke industrial/electrometal horen aan de gegadigden die met moeite kunnen blijven stilstaan. De flashy outfits maken indruk, net als de lichtpartijen, de gamificationloops en de aanstekelijke riffs.

Na de opener Enjoy (check de video nog maar eens) volgen Waves, Carnivale, Inflammable, Nightwatch, N16, What We Bring, Nitro en de verplichte afsluiter Templars. Spankraght beperkt zich ook niet tot het podium, maar speelt doodleuk in de zaal, tot aan de toog. De aanwezigen vinden het allemaal prima.

Spankraght heeft op zich al een aardige setlist bij elkaar geharkt, maar de geruchten doen de ronde dat er binnenkort nog veel meer in het verschiet zit, iets wat bevestigd wordt op de Facebookpagina van de band. Ik ben altijd benieuwd!

Foto’s:

J. Matthys en Tinosa Grafix

Datum en locatie:

6 oktober 2018, The Rocking Bull, Antwerpen

Link:

The Rocking Bull Facebook