Zware Metalen-fotograaf Visual Violence publiceert boek

Koen de Gussem, één van de fotografen die onderdeel is van onze redactie, ken je wellicht van de prachtige foto’s die hij voor ons geschoten heeft van uiteenlopende bands als Carpenter Brut, Sleep, Watain, Body Count, Neurosis, The Menzingers en Dark Buddha Rising. Ondanks dat zijn kiekjes er prachtig uit zien op onze website, is hij van mening dat ze op een beeldscherm toch minder goed overkomen dan in het echt. Daarom heeft hij onder zijn artiestennaam Visual Violence een boek laten drukken en een tweetal exposities gepland.

Op zaterdag 23 februari sluit hij aan bij de vijfde editie van Humanimaal, iedere keer weer de ruigste punkavond van het land. In de Hall Of Fame in Tilburg zal hij zijn werk tentoon stellen, terwijl B. Polar And The Spacefuckers, Raylin en London Bullet de zaal aan gort spelen. Een dag later is in de brewpub van brouwerij Van Moll, bekend van het Dynamo Metalfest-bier ‘Langharig Tuig’, aan de beurt.

Naast deze exposities heeft Koen dus ook een boek uitgebracht, welke tijdens de exposities uitgebracht wordt. Voor het schamele bedrag van €25 heb jij er ook één. Interesse? Bekijk dan zijn Facebookpagina. Support die scene!