GrindWaarpen: grindcore over Belgium (update)

Opnieuw twee bands werden bevestigd voor de eerste editie van Grindwaarpen.  De Belgische bands Naked Ape en TravØlta werden zonet bevestigd.

(18-04-2017)

Tijd voor twee nieuwe namen op de affiche van GrindWaarpen. Naast de bokken van Milking The Goatmachine (dat net zijn album Milking in Blasphemy uitbracht), zal later dit jaar ook het knettergekke Tsjechische Spasm straks live te aanschouwen zijn. Wie niet weet wat dat zal geven, die klikt HIER best even op de link.

(14-04-2017)

De tweede band voor de eerste editie van GrindWaarpen is bekend. Het Nederlandse Rectal Smegma zal de boel komen opfleuren met een gewelddadige set goregrind.

(12-04-2017)

4 november 2017: Save The Date! Grindcore zal namelijk het Antwerpse helemaal inpalmen. Verschillende grindbands die momenteel het mooie weer maken, zullen die dag live te zien zijn. De eerste band werd zonet vrijgegeven, het betreft het Duitse deathgrind-instituut Keitzer, dat met zijn album Ascension niets dan lof krijgt via verschillende metalmedia.

 

Meer grindbands worden binnenkort aangekondigd, en daar zullen ook een aantal Belgische en Nederlandse grindkoortjes bij zitten. Wordt vervolgd!

Link:

GrindWaarpen Facebook

2 Responses to GrindWaarpen: grindcore over Belgium (update)

  1. KrisH says:

    Die date is echt we gesaved, benieuwd!

Geef een reactie